Fotografering av kläder Produktfotografering

Våra kärnvärden är navet i allt vi gör. De har funnits med oss sedan starten och kommer att finnas med oss för all framtid.

Öppna
Våra medarbetare och kunder är nyckeln till vår framgång. Vi ser långsiktigt på våra relationer och det vi levererar. Vi tar hand om varandra och finns alltid där för dig.
Bra priser
Vi är passionerade i det vi gör, därför att vi jobbar med det vi tycker allra mest om. Det gör oss nyfikna, engagerade och motiverade till att dela med oss av vår kunskap.
Snabba
Kvalitet är ett självklart nyckelord för hela vår verksamhet och en del av vårt DNA. För oss står kvalitet för beprövade och hållbara arbetssätt som mynnar ut i det lilla extra.
Flexibla
Det finns mycket som vi är stolta över.Våra leveranser är något vi känner stolthet och glädje över. Den bästa känslan som gör att vi ser fram emot att fortsätta utvecklas.

FOTOGRAF I HELSINGBORG

Vår passion är att fotografera och skapa bilder som förmedlar och berör. Vi är tre eldsjälar som förstår att det magiska uppstår när alla detaljer samspelar i bilden. Med kunskap, kreativitet och glädje skapar vi bilder för dig.

Sandelinger Nordic AB
Bruksgatan 15
252 23 Helsingborg
Org.nr: 556978-0512

042-134 000
info[at]sandelinger.com